Verzending

Leveringskosten:

  • België levering met laadklep: €99,- incl. BTW
  • Nederland (ex. eilanden) levering met laadklep: €125,- incl. BTW
  • Nederland (ex. eilanden) levering met laadklep MAXI-transport (1-koloms hefbruggen): €149,- incl. BTW

 

Bestellingen worden geleverd na ontvangst van de betaling.

Leveringstermijn is afhankelijk van uw woonplaats en varieert doorgaans van 1 tot 3 dagen.

Leveringen worden verzorgd door een externe transportfirma.

Tenzij anders vermeld onder het tabblad 'Verzending' op de productpagina worden de goederen geleverd met vrachtwagen voorzien van een laadklep en een transpalletwagen. Op die manier kan de transporteur de goederen met eigen middelen lossen zonder dat een heftruck of hulp nodig is. De goederen worden gelost 'aan de deurdrempel' op een vaste ondergrond. Levering met laadklep en transpalletwagen is niet mogelijk op hellende vlakken of op een losse ondergrond van kiezels of aarde. Bij toestellen die niet met laadklep gelost kunnen worden omwille van hun lengte, gewicht, of andere reden dient een heftruck aanwezig te zijn op het leveringsadres. Leveringen die niet kunnen uitgevoerd worden door een gebrekkige losplaats zullen alsnog worden aangerekend. 

De chauffeur heeft een maximale lostijd van 10 minuten, bereid dus de losplaats voor. Lossen met de hand, zelfs met meerdere personen, is niet toegelaten omwille van de veiligheid.

De leveringsdag wordt u eerstdaags na uw bestelling doorgegeven, het leveringstijdstip niet. Er moet die dag dus iemand aanwezig zijn. Indien gewenst kan de chauffeur een half uur op voorhand verwittigen. Vermeld dit als opmerking bij uw bestelling samen met het telefoonnummer in kwestie.

Zelf afhalen in het magazijn in Gent is mogelijk op werkdagen tussen 8u en 12u en tussen 13u en 16u30u (vrijdag tot 15u30). Dit uitsluitend op afspraak. Buiten deze uren of in het weekend is niet mogelijk. Bij afhaling vallen de verzendingskosten weg. Indien bij wijze van promotie de verzending gratis is, is er geen korting van toepassing.

Bij het magazijn in Gent is geen toonzaal. U kunt onze hefbruggen hier niet bekijken. Om onze hefbruggen goedkoop te kunnen blijven aanbieden, werken we uitsluitend online en bevindt onze toonzaal zich op internet. We zijn ervan overtuigd dat u op deze website voldoende scherpe foto's vindt om een correct beeld van onze hefbruggen te krijgen.